Aquadroom is terug geopend vanaf 8 juli. Reserveren kan vanaf maandagnamiddag 6 juli

Jaarabonnementen en meerbeurtenkaarten worden automatisch verlengd met het aantal dagen dat Aquadroom gesloten was.

Welkom in zwembad Aquadroom in Maaseik

Verschillende baden

De Aquadroom-baden zijn vervaardigd uit roestvrij staal. Dit is een vrij unieke opstelling en dit zorgt voor een warme en zachte touch. Alle baden zijn uitgerust met onderwater LED verlichting. Deze kunnen van kleur veranderen en geven een aparte uitstraling in de ontspanningsbaden.

Glijbanen

Onze 125 meter lange bandenglijbaan is een echte familieglijbaan met lange bochten en versnellingen.

Daarnaast hebben we nog onze 95 meter lange, donkere, black-hole glijbaan met speciale lichteffecten. Met zijn onverwachte jumps en korte bochten is dit er eentje voor de echte durvers!

Op 21 november 2010 opende het mooiste zwembad van Limburg de deuren.

Onder grote publieke belangstelling kwamen de eerste Maaseikenaars kennis maken met de schitterend ingerichte plons- en ontspanningsbaden. De sportievelingen doken dadelijk in het wedstrijdbad.

Ook voor de avontuurlijke aangelegde bezoekers was er wat wils - de twee fantastische glijbanen. De ene nog spectaculairder dan de ander. Intussen werd ook het prachtige buitenzwembad geopend voor grote en kleine bezoekers - en ze komen van heinde en ver, die bezoekers. We zagen al uit alle Limburgerse gemeentes mensen de poortjes passeren, maar ook uit Nederland en Duitsland is er interesse voor ons sfeervol zwembad.

Aquadroom, een zwembad om trots op te zijn!