Faciliteiten

Onze baden

Image

De Aquadroom-baden zijn vervaardigd uit roestvrij staal. Dit is een vrij unieke opstelling en zorgen voor een warme en zachte touch. Alle baden zijn uitgerust met onderwater LED verlichting. Deze kunnen van kleur veranderen en geven een aparte uitstraling in de ontspanningsbaden.

De peuterplonsbaden, met voor de kids een ideale watertemperatuur van 33°, zijn voorzien van kinderglijbaantjes en speelelementen. Je kan er de ganse dag terecht.

Het ontspanningsbad heeft een watertempeartuur van 31° en is voorzien van massageligbanken, jacuzzi, stroomversnelling, nekdouches en geisers. Ook hier ben je de ganse dag welkom vanaf 10u00.

Het wedstrijdbad is 28° warm en is bedoeld voor de sportievelingen. Voor het volledige beschikbaarheids overzicht kan je terecht op onze openingsuren pagina. De ganse dag vanaf 10u00 worden er banen ter beschikking gesteld - tijdens het schoolzwemmen is er slechts 1 baan vrij toegangkelijk.

Wanneer de dagtemperatuur boven 22°C stijgt is ook ons buitenbad toegankelijk. Het water in ons buitenbad is 28°C.


De glijbanen

Image

De 125 meter lange bandenglijbaan is een echte familieglijbaan met lange bochten en versnellingen.

95 meter lang, donker, met speciale lichteffecten. De black-hole glijbaan is er, met zijn onverwachte jumps en korte bochten, een voor de de durvers!


Infrastructuur

Image

Tijd om te relaxen? Geniet dan in 1 van de 60 stijlvolle ligstoelen.

Onze modern ingerichte kleedkamers zijn voorzien van de nodige faciliteiten voor baby’s en minder-validen.

Gebruik van zwemarmbandjes en haardrogers wordt gratis aangeboden.